Blogroll

GK, GA Questions asked in NIACL Assistant Mains 2017

GK, GA Questions asked in NIACL Assistant Mains 2017:


Here are few questions from General Awareness sections that was asked in NIACL Assistant Mains 2017 Exam held on 23rd May 2017.

Q1. When was insurance nationalised in India?
Answer: 1973 

Q2. Who is Union Minister for Human Resource Development?
Answer: Prakash Javadekar 


Q3. When was LIC established?
Answer: 01st September 1956

Q4. World Red Cross day is celebrated every year on-
Answer: 08th May

Q5. Who is Mallika Sarabhai?
Answer: classical dancer

Q6. In Which year IRDA was established-
Answer: 2000

Q7. What is the maximum amount that can be donated to a political party in cash?
Answer: Rs. 2000

Q8. One Questions asked from pooled insurance.

Q9. One Questions asked from gap insurance.

Q10. What is the capital of Vietnam?
Answer: Hanoi

Q11. What is the currency of Austria?
Answer: Euro

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di TULISKAN.com

Popular Posts

Blog Archive